Välkommen till HC Dalens föreningssida!

HC Dalen har en ungdomsverksamhet där alla ska känna sig välkomna oavsett ambitionsnivå.
Vi har ett krav att våra ledare ska ha en korrekt utbildning för att på bästa sätt ge bästa utbildning.

Som Spelare/Ledare/Förälder kämpar vi tillsammans som ett lag oavett nivå i föreningen.

Ny i HC Dalen

Ny i föreningen Spelare/Ledare/Domare

Bli Stödmedlem

Läs mer och ansök idag!

Insamling

Stöd HC Dalen!

Summercamp
Anmälan till HC Dalen Summercamp 2021 är nu öppen
2021-02-01 09:00, Summercamp
Då är det dags att anmäla sig för fjolårets succé med HC Dalen Summercamp 2021!

-----> Anmäl dig här till HC Dalen Summercamp 2021! <------
OBS! Du kommer skickas vidare till vår nya sida via Svenskalag.

Detta året är alla anmälningar elektroniska och körs via SportAdmin, dvs inga blanketter eller mail ska skickas till kansliet.

* Datum för campet:

18/8 - 22/8

* Öppen för spelare födda:

2008 - 2013

* Anmälningsavgift:

1/2 - 31/3 2500kr
1/4 - 18/8 3000kr
Om campet måste ställas in pga Covid-19 restriktioner, återbetalas hela summan.

* Gruppindelningar

36 platser per grupp, varv 4 platser är reserverade för målvakter 2008-2009, 2010-2011, 2012.

+ 2008-2009 (Max 4 målvakter, 1 MV Plats kvar)
 + 2010-2011 (Max 4 målvakter, 2 MV Platser kvar)
 + 2012 (Max 4 målvakter, 2 MV Platser kvar)
 + 2013 (Pröva-På-Målvakt)

OBS! När man anmäler sig till en grupp, kan vi komma flytta spelaren pga kunskapsnivå.
Målvakter från andra föreningar än HC Dalen, ser själva till att medta målvaktsutrustning från sin egen förening. (Gäller samtliga grupper)

* Följande saker ska du ha med dig på Summercampet

+ Komplett hockeyutrustning inkl nyslipade skridskor
 + Minst två klubbor om du är utespelare samt en klubba för off-ice träning.
 + Fyskläder för inom -och utomhusbruk, se även till att ha skor för inom och utomhusbruk.
 + Vattenflaska

+ Träningströja får man låna av HC Dalen.

Eventuella restriktioner kommer förekomma pga pandemin, detta uppdateras löpande på denna sidan.

* Försäkring
Licensierade deltagare är olycksfallsförsäkrade av:
Svenska Hockeyförbundets försäkring

* Sociala Medier
Följ era spelare och campens information på Instagram: @hcdalensummercamp

* Kontakt
Information om själva summercamp och kostnader tas med kansli@hcdalen.se eller 036-69025.
Uppdatering inrapportering om Covid-19 Ungdom
2021-02-01 08:30

Fr.o.m 1/2-2021 ändrar vi inrapporteringen om misstänkt eller bekräftat fall av Covid-19 på ungdomssidan. (Hockeyskolan till A-Block

Skador eller annat som gäller förhinder av träning rappoteras som vanligt till lagets huvudtränaren.

Numera skall man endast rapportera misstänka eller bekräftade Covid-19 direkt till covid19@hcdalen.se alt SMS 072-5556464.

Vi är enormt tacksamma för den rapportering som varit, då detta är en viktig nyckel för att vi ska kunna fortsätta bedriva vår verksamhet vidare säsongen ut.

Prenumerera på er kalender via MedlemsAppen!
2021-01-29 12:00

Gå in i MedlemsAppen, öppna fliken Kalender, klicka på kalenderikonen uppe till höger och aktivera prenumerationen. Sen dyker dina aktiviteter upp i kalenderappen på din enhet!

Bra att veta att funktionen just nu bara finns om du har en iOS-enhet.

Tips! Vill du bara prenumerera på en specifik persons aktiviteter (men har flera personer i din app)? Filtrera först bort de personer du inte vill ha med i prenumerationen med personfiltret längst uppe till höger, och skapa sedan din prenumeration genom att klicka på kalenderikonen!

Förtydligande gällande riktlinjer i ishallen
2021-01-28 10:47
Nu har vi kommit igång igen på isen för våra ungdomar. Vi har fått ställa om en hel del för att möta de krav och riktlinjer som gäller. Därför hoppas vi på bästa möjliga samarbete från spelare, ledare och anhöriga att detta efterföljs på rätt sätt så verksamheten kan fortsätta resten av säsongen.

Vi är medvetna om att det blir stök och bök för att få detta att fungera.

* Inga anhöriga inne i ishallen.

* Spelare ska byta om hemma.

* Ta inte med hockeybagen till hallen, vi har inte utrymme att ställa dessa samtidigt som det kommer nya lag och behöver utrymme vid "skiftbyte" då vi är i spelargångarna och knyter skridskorna.

* Ok att vänta i kaffeterian, ingång ifrån kanslisidan. (Max 9st i kaffeterian)

Tack för visad hänsyn så vi kan fortsätta spela ishockey!

Svensk HockeyTV
2021-01-22 15:07
Nu är kameran äntligen på plats från Svensk HockeyTV, dock lite finljusteringar kvar innan den är aktiv.
Vi återkommer när den kommer kunna nyttjas för att livesända våra matcher.

Vill man läsa mer om hur det funkar med kameran avsedd för livesända matcher från Junior till Ungdom Klicka isf här: https://www.swehockey.se/Supporter/Upplevhockey/svenskhockey.tv

Vill man köpa ett årspass/enskild match och sponsar klubben, registrera
dig isf här: https://www.svenskhockey.tv/sv

Info: Kameran är endast aktiv när vi har beställt tider för att livesända, dvs övrig tid sänder den inte.

Vad gäller exempelvis med GDPR och kameran, läs allt här.

Frågor kring kameran tas med: pierre@hcdalen.se
Beg Köp och Sälj - Facebook
Ladda ner våra appar