HC Dalen Hockeyskola
Välkomna till SportAdmin.
2020-07-01 19:27

Nu har vi gjort byte från laget.se till SportAdmin. Det innebär att det är på SportAdmin som vi kommer att skicka ut nyheter och kallelser.

Den mesta informationen kommer att ligga på A-pojk(U15/U16) som är gemensam för hela A-pojk och därför är det viktigt att Ni håller koll på det som läggs ut där. Det är också den kalendern som kommer att vara uppdaterad med tider för träningar framöver.

Om det är något som känns konstigt eller svårt med den nya appen så får Ni kontakta oss ledare så ska vi försöka att hjälpa Er.

Med vänlig hälsning,

Ledarna