J20

Juniorträningar i Smedjehov
2021-02-15 17:51

Hej,

Imorgon är vi åter tillbaka i Smedjehov efter en lång tid utomhus.
Vi är väldigt glada för denna möjligheten och det är av yttersta vikt att vi tar ansvar och ser allvaret i de restriktioner som finns, detta för att fortsatt ha möjligheten att spela ishockey.

Träningsgruppen gäller spelare födda 2002-2004. Ombyte innan och efter träning sker hemma, spelare tar sig individuellt till träningar och försöker i störta möjliga mån undvika samåkning. Väl i hallen tar vi på oss skridskor i korridorerna med långt avstånd till nästa person. Gör allt för att undvika trängsel på och av isen. Vi delar INTE vattenflaska med andra. Kom inte förtidigt och ta er ut ur ishallen så snabbt som möjligt efter avslutat ispass.

Träningar v.6
2021-02-07 17:17
Vi får fortsätta på vapenvallen 1 vecka till.
Samma tider som förra veckan. Tider i kalendern.

(Ingen träning i kålgårdsparken på måndag.)

Uthämtning av utrustning och träningar på Vapenvallen
2021-01-23 17:34
Imorgon mellan 11:00-14:00 kommer ledare vara på plats i Smedjehov för uthämtning av personlig utrustning.

På tisdag och torsdag kommer juniorerna att träna på Vapenvallen.

Ombyte både före och efter träning sker hemma då vi inte har tillgång till omklädningsrum. Vi gör allt för att kunna genomföra träningar på ett säkert sätt och ta ansvar för att minska smittspridningen. På och utanför isen rör vi oss med avstånd, dricker ej ur varandras vattenflaskor och träningströjor byt sej mellan spelare. Transport till och från träningar sker individuellt. Mer info om träningarna kommer imorgon.

Axel Kinell
Junioransvarig HC Dalen
Enkät till spelare födda 2005 och äldre ang. Covid-19
2021-01-21 20:07

Enkät till spelare födda 2005 och äldre ang. Covid-19

Den här enkäten går ut till dig som är aktiv i någon av våra föreningar i Småland. Vi är intresserade av hur träning och uteblivet seriespel påverkat dig pga Covid-19. Vi vill genom denna enkät ta reda på ditt mående och hur dina framtidsutsikter ser ut.
Vi sätter ett stort värde om Du kunde besvara nedanstående frågor så utförligt som möjligt och inom utsatt svarstid så vi kan sammanställa svaren och få en bild om hur läget ser ut i Småland.
Undersökningen är helt anonym och går ej att spåra varken till förening eller person.
Svara så snart du kan. Dock senast söndag 7 februari.

Länk till formuläret >>>

Funktionär till A-lagets matcher i AllEttan
2021-01-12 16:09
A-laget behöver hjälp under matcherna med att borra burarna. En spelare från J20 ska vara ansvarig för att borra burarna mellan perioderna. Skridskor och hjälm på under arbetet. Behovet gäller endast en spelare med start från imorgon, först till kvarn.

För mer information, kontakta Axel Kinell via sms 0708-220095