TEAM 13 [HS2]
Välkommen till TEAM13 HC Dalen
Vi i Team 13 vill erbjuda ditt barn rolig hockeyträning! Målet är att ditt barn ska ha roligt samtidigt som barnet utvecklas såväl på som utanför isen.

Vi tränar två gånger i veckan och blandar skridskoåkning och teknik med lek enligt Hockeyförbundets riktlinjer för Hockeyskolan. Fokus på träningarna är sammanhållning, struktur och disciplin. Varje träning inleds och avslutas med en samling för barnen tillsammans med ledarna.

På den här sidan kommer du som förälder kunna hitta information om träningar, poolspel och övrigt som rör verksamheten. Saknar ni någon info, vänligen kontakta Andreas Arvidsson, metallhicka@gmail.com. Här på HC Dalens hemsida kan ni även hitta ytterligare information om hockeyskolan och föreningens verksamhet.

MVH Ledarna i Team 13
Inbetalning Medlemsavgift 20/21 HC Dalen
2020-10-02 08:12
Då är det dags att betala in medlemsavgiften för spel i Hockeyskolan och HC Dalen.

Hockeyskolan i HC Dalen och HV71 har ingen träningsavgift, detta står BUBS GODIS för samt KABE. Först i U9 betalar man träningsavgift, man kan läsa mer om det genom att Klicka Här!
För er i Hockeyskolan 2 är det bra att ni läser länken om träningsavgifter inför U9 nästa år, mer info om detta kommer på ert kommande föräldrarmöte.

Inbetalning sker via SportAdmin, ni kommer få ett mail med faktura alterantivt titta i er app där det kommer komma upp att ni ska betala in.

Om man inte vill fortsätta att spela, Klicka på: JAG SKA INTE VARA MED.
(Längst upp till höger på fakturan)
Annars kommer ni fortsätta få påminnelse på fakturan.

Enskild medlem: 500kr
Familjemedlemskap: 750kr (VIKTIGT! Denna väljer man om man är fler i föreningen som spelar/ledare, annars får man betala 500kr per aktiv)
Administrativ avgift: 59kr (Utgår om man väljer delbetalning)

Om man redan har fler i föreningen och har betalat, kommer er faktura bli 0kr.
Skulle det vara något problem kontakta isf: pierre@hcdalen.se

Man kan välja att betala direkt eller delbetala summan hos Billmate.