VÄNLIGEN HÅLL AVSTÅND I HALLEN, RESPEKTERA STOLPLATSERNA!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HC Dalen
TEAM 14/15 [HS1]


Glädje - Gemenskap - Respekt - FairPlay - Utveckling - Engagemang

HC Dalen Hockeyskola
Inbetalning Medlemsavgift 20/21 HC Dalen
2020-10-02 08:04
Då är det dags att betala in medlemsavgiften för spel i Hockeyskolan och HC Dalen.

Hockeyskolan i HC Dalen och HV71 har ingen träningsavgift, detta står BUBS GODIS för samt KABE. Först i U9 betalar man träningsavgift, man kan läsa mer om det genom att Klicka Här! 

Inbetalning sker via SportAdmin, ni kommer få ett mail med faktura alterantivt titta i er app där det kommer komma upp att ni ska betala in.

Om man inte vill fortsätta att spela, Klicka på: JAG SKA INTE VARA MED. 
(Längst upp till höger på fakturan) 
Annars kommer ni fortsätta få påminnelse på fakturan.

Enskild medlem: 500kr
Familjemedlemskap: 750kr - (VIKTIGT! Denna väljer man om man är fler i föreningen som spelar/ledare, annars får man betala 500kr per aktiv)
Administrativ avgift: 59kr (utgår om man väljer delbetalning)

Om man redan har fler i föreningen och har betalat, kommer er faktura bli 0kr. Skulle det vara något problem kontakta isf: pierre@hcdalen.se

Man kan välja att betala direkt eller delbetala summan hos Billmate.
Återkoppling kring gårdagens mailutskick
2020-09-17 13:52
Hej på er,

Igår fick samtliga ett mail kring riktlinjer och jag fick även lite feedback från er vilket jag är tacksam för.
Nedanstående punkter är sådana saker som jag fick feedback på som vi ändrar rutin på fr.o.m omgående.

1. Jag har nu satt upp stolar innanför entrén där man kan knyta skridskor på sin spelare, detta för att ni anhöriga inte ska gå in i omklädningsrum eller samlas i spelargången. (Se bild)

Vi vet att på vardagar finns det några barn som hämtas direkt från förskola/fritids, där man inte hinner byta om innan. Vi kan låta några barn byta om, dock lämnas barnen utanför omklädningsrummet och en ledare hjälper dem med utr. 

2. Vattenflaskor ska barnen tills vidare själva ha hand om för att minska smittspridning då vi har dem i en stor låda normalt sätt. Dvs efter nästa träning ska barnen ta med sig flaskan på varje träning. Antingen tar spelaren med sig flaskan över isen, alternativt är det ok att ta vänstervarvet förbi avbytarbåset lämna flaskan på bänken och gå runt till andra sidan igen

Övrigt
Styrelsen i HC Dalen har möte den 24/9 kring Covid-riktlinjer och om vi i föreningen ska göra några förändringar. Det samtliga väntar på är även det beslut som ska tas 1/10 kring antalet i publik som är tillåtet. Vi hoppas på att det kommer öka från dagens 50 personer till en högre andel människor, men vi måste avvakta till beslut är taget.

Utbildning ledare

Till helgen kommer några av ledarna i HS gå grundutbildning ledare via Svenska Ishockeyförbundet. Detta kommer samtliga ledare att gå under året då det är ett krav som vi i HC Dalen har via Smålands Ishockeyförbund. Detta för att säkerhetsställa att vi lär ut på rätt sätt och följer de riktlinjer som finns.

2015
Saknar fortfarande 2 ledare, är någon sugen på att snöra på skridskorna som gärna har en hockeybakgrund alternativt har god skridskokunskap? 

Vem är ansvarig för HS1?
Ansvarig för HS1 är Kristofer Enthav (2014), han kommer styra hela HS1 fram till December då ledarna i HS1 (2015) utsett huvudansvarig samt sin ledarstab. Kontaktuppgifter hittar ni via SportAdmin appen.

Har ni fler frågor, tveka inte att höra av er isf: pierre@hcdalen.se 

//Pierre Osbeck - Ungdomsansvarig HC Dalen 
Lyckad Pröva-på-dag i HC Dalen
2020-09-13 13:51
Idag hade vi pröva-på-dagen i HC Dalen, något vi ser som en mycket lyckad dag med ett flertal nya framtida hockeyspelare.

Inom kort kommer ni få mer information kring vad som gäller. Om man är helt ny och skrev in sig idag rekommenderar vi att ni läser nyheten som kom ut igår gällande Hockeyskolan 1. [Klicka HÄR!]

Glöm inte att ladda ner appen: SportAdmin 

Är det så att ni har kompisar som vill börja, då är man alltid välkommen under hela säsongen att testa. Det är aldrig för sent för att börja spela ishockey...


Information kring pröva på dagen...
2020-09-12 19:42
Vi har fått in riktigt många hockeyintresserade killar och tjejer detta året, det tycker vi är riktigt kul!

Det vi först vill informera om och vi vill ha er hjälp att ni följer
Avstånd i hallen och kaffeterian, på läktaren gäller 2 stolar mellan varandra. Om möjligt vänta gärna utanför hallen för att minska antalet personer, så att vi kan fokusera på att ge barnen den uppmärksamhet som de behöver. Alla föräldrar ska befinna sig på sittläktaren, dvs vi vill inte ha föräldrar i avbytarbåsen eller sekreteriatet. 

Information kring Covid och HC Dalen
Läs mer om det genom att Klicka HÄR!

Är man sjuk stannar man hemma och kommer isf på nästa träning man är frisk enligt de riktlinjer som gäller!

Tider som gäller 13/9
Inskrivning: 09:00 (Har man skrivit in sig i SportAdmin är detta redan klart)
Har man inte skrivit in sig än, Klicka HÄR!
Istid: 10:00 - 11:50
Ombyte: Man kommer ombytt till ishallen, skridskor knyter man i hallen.

Kostnad
I Hockeyskolan betalar man enbart medlemsavgift, träningsavgift tillkommer först efter Hockeyskolan 2 vid U9. Är man enskild medlem, dvs en spelare i föreningen kostar det 500kr, är man två eller fler kostar det 750kr för hela familjen. Man kan även välja att bli familjemedlem oavsett om man är enskild spelare och få tillgång till diverse andra saker inom föreningen samt få en rösträtt på årsstämman.

Inbetalning av medlemsavgift kommer skickas ut via SportAdmin i början av oktober.

Träningsavgiften sponsras av Bubs Godis och Kabe för samtliga i Hockeyskolan.

Utrustning
HC Dalen har ett begränsat antal hyrbagar (400kr/säsongen) att hyra ut. Dessa kommer finnas inne i kaffeterian att hyra. På själva pröva på dagen krävs inte full utrustning. Det som dock är krav är att man har skridskor, hjälm med galler, halsskydd och handskar av något slag. Klubba är valfritt att ha med sig första gången.

Tänk att om ni ska köpa skridskor, köp hellre med snören än med snabbfästen. Skridskor med snabbfästen ger inte spelaren den bästa förutsättningen att lära sig åka skridskor.

Skridskonivån
Det kommer komma spelare som aldrig stått på skridskor till sådana som kan ta sig fram på egna ben. Men av erfarenhet vet vi att helt nya, tar det cirka 4-5 träningar innan man klarar stå helt själv.

Ladda ner
För er som skrivit in er redan: Ladda ner appen SportAdmin, här kommer ni få kallelser, nyheter med mera från HC Dalen men även ert lag Hockeyskolan 1.

Tränare för födda 2015
Vi har idag redan 2 tränare som redan skrivit in sig, HS1 2015 är i behov av totalt 4 tränare på is och 1 materialare. Läs mer om vad vi söker för typ av tränare till våra nya spelare i HC Dalen, genom att Klicka HÄR!

Tränare för födda 2014
Man söker 1 tränare för Hockeyskolan 1 barn födda 2014.

Tränare 2014/2015 Hockeyskolan 1
Era tränare kommer att presentera sig inom kort via utskick, samt fysiskt vid föräldrarmöte som kommer hållas i början av oktober. Då kommer ni få ännu mer information om Föreningen HC Dalen, Verksamhetsplan och vad som gäller för Spelare/Tränare/Föräldrar. Samt möjligheten till frågor kommer även finnas på föräldrarmötet. 

Varmt välkomna till Smedjehov och HC Dalen Hockeyskola 1 - 14/15 - 2020!


Pierre Osbeck 
Ungdomsansvarig HC Dalen
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen