Välkommen till TEAM10 HC Dalen

Som förälder ska du kunna hitta det mesta på denna sidan som gäller ert barn i denna årskullen.

Vi rekommenderar nya men även er "veteraner" att läsa informationen på Föräldrarinformationen (Låst sida för medlemmar).

Om det är något ni känner att ni saknar, hör isf av er så ser vi till att uppdatera (Lägg till kontaktperson)
Inställd Cup
2021-02-14 16:28

Hej på Er.

Fick meddelande igår om att cupen som vi anmälde oss till i Trelleborg 10-11/4 är inställd.

Fysträning
2020-12-28 15:50
Hej på er.

Vi har nu bestämt att vi börjar med fyspass utomhus nu när vi inte får ha några ispass.

Första fyspasset blir vid Åsabadet den 4/1 kl 18.00 - 19.00, vanlig kallelse kommer att skickas ut.

Kläder efter väder och gärna en pannlampa samt reflexväst

Vi kommer att köra 2 pass i veckan och det kan bli på olika platser, så va extra observant vad det står på kallelsen.

Gott Nytt År

GOD JUL
2020-12-22 17:55
Vi ledare i team 10 önskar alla spelare och föräldrar en riktigt God Jul.

2020-11-25 21:03
Vi har nu startat ett Instagram konto "hcdalenteam10"
Detta kommer att vara ett privat konto.
För att ni ska kunna följa detta konto så måste vi veta ert instagram namn för att kunna godkänna er som följare.
För att kunna lägga ut bilder/filmer på våra spelare så måste vi få godkännande av er föräldrar p.g.a GDPR.
Vi kommer att skicka ut ett dokument som ni föräldrar måste skriva under och skicka tillbaka till oss för att vi ska kunna publicera bilder på sociala medier.

Är det någon som inte vill vara med på detta så meddela oss ledare så tar vi hänsyn till detta och undviker att ta foton/bilder på respektive spelare.

Trevlig kväll.

Restaurangchansen
2020-11-25 20:52
Hej på er.

Nu så är det dags för att sälja restaurangchansen, som vi kom överens om på föräldrar mötet så är det inget tvång att sälja men ju fler vi säljer desto mer till lagkassan.
Apparna/häften kommer sedan i slutet på januari/början februari.

Varje app/häfte kostar 260:- och laget får 130:-/app/häfte.

Vi måste få in antalet appar/häften senast på söndag 29/11.

Vänligen meddela Christian på träningen på söndag eller skicka honom ett sms (070 276 42 93) med hur många ni vill ha senast söndag kväll.

Trevlig kväll