Välkommen till Team-09
Välkomna till HC Dalens Team-09! Här kan ni se och läsa om våra framgångar på isen. Följ oss gärna på Instagram, där finns vi under @hcdalenteam09
Kioskschema vecka 10
2021-03-03 22:10

I nedan länk hittar ni kioskschemat för vecka 10 som är sista kioskveckan för denna speciella säsong. Lägger också en länk till dokumentet för kioskhjälp om någon behöver det.

KIOSKSCHEMA VECKA 10

KIOSKHJÄLP

I övrigt tackar vi för säsongen även om det inte varit så mycket för oss att göra! :-)

/Anna och Johanna

Kioskschema Vecka 46
2020-11-09 15:55

Som vi tidigare har informerat om kommer kiosken endast hållas öppen på söndag denna vecka. Under söndagen är det A-lagsmatch så det kommer behövas totalt 4 personer för att bemanna kiosken, se bifogat schema nedan.

Om det är någon som inte har möjlighet att ta sitt pass ordnar man en ersättare.

Ha en bra vecka!

/Johanna & Anna
Sekretariatet Lördag 31/10
2020-10-30 18:00

Imorgon spelar våra barn två matcher (match 1 12:30 och match 2 16:30) och sekretariatet bemannas enligt nedan:

Speaker: Anna Thunblom (Båda matcherna)
Klocka: Sandor (Båda matcherna)
Musik: Mattias Arbfors (Båda matcherna)
Båsdörr och skottstat: Lisa Moberg & Fredde (Match 1) och Bräck & Leander (Match 2)

Om det är någon som inte kan så försök byta alternativt fixa någon annan förälder som inte har någon uppgift.

Ha en bra helg!

/Anna & Johanna
Sekretariatet 18/10 - 2 matcher
2020-10-17 10:15