VÄNLIGEN HÅLL AVSTÅND I HALLEN, RESPEKTERA STOLPLATSERNA!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HC Dalen
TEAM 07 [U14]
TEAM07 Glädje - Gemenskap - Respekt - FairPlay - Utveckling - Engagemang
 
Sportadmin
2021-03-19 18:24

Hej på er,

För ett tag sedan gjorde vi en undersökning hur man upplever Sportadmin som anhörig och ledare i föreningen.

Resultatet från undersökningen samt att Sportadmin brustit i vissa delar gällande avtalet gentemot HC Dalen, har vi i styrelsen beslutat att avsluta avtalet med Sportadmin.

Detta är tyvärr inget vi hade önskat när vi gick över under förra säsongen då bytet påverkar alla lag, från Hockeyskolan upp till A-laget.

 

Nytt medlemssystem

Vår nya leverantör av medlemssystem blir Svenskalag.

Här finns bland annat funktioner som att kommentera nyheter (något som efterfrågats i Sportadmin), skapa forum på lagsidorna samt de funktioner som funnits på tidigare plattform finns även på Svenskalag.

Betalningsfunktion utöver kort, delbetalning via Payex tillkommer möjlighet att swisha.

Ledarna får en enklare miljö som inte är riktigt så komplex som Sportadmin, samt det blir samma app för både anhörig och ledare.

Varför gick vi inte till Svenskalag från början? Svaret är att förra året hade de inte funktioner vi efterfrågade, något de nu har.

 

Nästa steg

Under april månad kommer vi flytta över alla spelare från Sportadmin till Svenskalag.

Ni som anhöriga/ledare kommer att få ett mail när det är dags att ladda ner den nya appen och hur ni ska logga in. Dvs ni kör vidare med Sportadmin tills vi meddelar er annat.

Vi startar upp i Svenskalag från och med maj månad då försäsongen påbörjas för ett antal lag.

Ledare och ansvariga för hemsida kommer inom kort få en inbjudan till en sittning för att bekanta sig med det nya systemet.

Utbildning kommer ske via Teams alternativt mindre grupper i Smedjehov.

Bokning öppen för upptaktsläger A-Block 2021!
2021-03-10 17:49
Hej, Nu ligger bokningen öppen för att anmäla sig till sommarens upptaktsläger A-Block 2021. Spelare födda 2007 tar klivet upp till A-block nästa säsongen, därmed kan man inte anmäla sig till HC Dalen Summercamp som tidigare år. A-Block födda: 2006 - 2007 Datum: 14/8 - 17/8
Kioskschema V.8 Uppdaterad
2021-02-22 06:31
 
Aktivera månadskort innan 31/1
2021-01-27 16:31
Hej!
Pga rådande omständigheter kör vi hemmafys online 2ggr/vecka även under februari månad. Vi bestämde på lördagens fyspass att NI LÖSER IN den gratismånad på Nordic Wellness som finns i restaurangchansen INNAN SÖNDAG 31/1. Detta måste göra fysiskt på klubb. Kika på NWs hemsida för bemannade tider på respektive klubb. Jag kommer sedan skriva i kallelsen vilket onlinepass som skall genomföras aktuell dag. VIKTIGT att ni registrerar månadskortet på aktiv spelare så kopplar jag upp dem mot HcDalen så jag ser att alla är med. Grabbarna fick genomgång på inloggning mm i lördags men hör av er till mig om något är oklart. Ni som föräldrar är mer än välkomna att hjälpa grabbarna och själva delta i dessa pass! Kör hårt nu💪🏻🏋🏼‍♀️🔥
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen