A-POJK [U15/16]

HC Dalen Hockeyskola
Ingen A-lagsmatch imorgon!
2021-04-02 18:46

A-lagets säsong tog slut idag och det blir alltså ingen match där vi behöver sköta powerbreak & båsdörrar imorgon.

Tack för denna säsongen! Vi ses på sommarträningen.

Mvh ledarna.

Powerbreak & Båsdörrar på A-lagets 8-dels final
2021-04-01 07:36

Vår säsong är över men A-lagets fortsätter sin finalserie. Vi behöver därför hjälpa till med båsdörrar & powerbreak.

Vi hoppas att följande spelare kan ställa upp.

Fredag 2/4 samling kl 15:30

Elliot

Jim

Linus

Arvid

Isak 07

Jacob 07

Lördag 3/4 samling kl 15:30

Noel

Sebastian

Beppe

samt två spelare från 07

Medtag skridskor & hjälm

Om det är så att du inte kan vara med så vill vi helst att Ni själva testar att byta med en kompis. Om det inte lyckas så hör du av dig till Peter i god tid innan matchstart.

Mvh ledarna

Försäsongsträning vår & sommar 2021.
2021-03-27 12:51

Vi har nu gjort vår sista träning för den här säsongen. Nu blir det ett uppehåll fram till den 3:e maj då vi startar upp säsongen 2021/2022.

Vi i A-pojk(06 & 07)kommer att träna måndag, tisdag, onsdag & torsdag. Träningen kommer bestå av både konditions och styrketräning. På måndagar kommer vi troligtvis vara uppe vid Åsa-sjön och övriga dagar blir det troligtvis vid Smedjehov.

För att det inte ska bli för jobbigt när träningen startar så uppmanar vi alla att träna på egen hand fram tills uppstart. Lämpligt upplägg kan vara ett intervallpass(30-40 min), ett distanspass( 5-10 km) och ett styrkepass där man kör igenom hela kroppen.

Vi tackar för denna säsongen och ses i maj.

Mvh ledarna.

Tömma Förrådet
2021-03-24 20:35

Hej Alla!

Efter lördagens träning måste alla spelare tömma förrådet. Om ni inte är med på lördag måste det tömmas på fredag.  Detta gäller alla spelare (05 och 06).

Ledarna

Restaurangchansen Betalning
2021-02-26 08:09

Hej Alla!

Det är fortfarande 7 st som inte har betalat sina restaurangchanser.

Det är bra om ni som inte har betalat gör det så snabbt som möjligt till Mattias via swish då betalningen till klubben görs på söndag.

Mattias Thorén 076 790 6013

Ledarna